WAT IS SPRING FOREST QIGONG?

U I T G E S P R O K E N  A L S  “TSJIEE GHONG”


Master Chunyi Lin, founder and creator SFQ

Spring Forest Qigong is:

  • een manier om anderen te helpen genezen
  • voor verlichting van pijn, ziekte, aandoeningen of verwonding
  • voor verlichting van stress, angst en depressie
  • voor een gebalanceerd leven
  • voor een overvloed aan energie
  • voor een positiever vooruitzicht
  • voor meer inzicht in je leven

Spring Forest Qigong (uitgesproken als “tsjie ghong”) is een simpele, efficiënte en effectieve methode om jou optimale gezondheid, welzijn en geluk te laten ervaren; te helpen fysieke en emotionele pijn te genezen; en het verbeteren van de kwaliteit van jouw leven en het leven van anderen. 

Begrijpen van deze Krachtige Healing Techniek

Spring Forest Qigong is gebaseerd op het simpele doch diepgaande begrip dat alles in het universum energie is. Veel mensen denken op een gelimiteerde manier over energie. Ze denken over energie als zijnde elektriciteit of de benzine die ons auto aandrijft. Elektriciteit en benzine zijn inderdaad vormen van energie, maar alles in het universum is ook een vorm van energie.

Qigong begon als en blijft een wetenschap – de studie van hoe het universum werkt op het meest fundamentele, energetische niveau. Het begon allemaal meer dan 5.000 jaar geleden toen Chinese geleerden, die de werking van het universum bestudeerden, voor het eerst het Oosterse wetenschappelijke principe dat alles energie is ontdekten en vaststelden.


Wat Albert Einstein gemeen heeft met Qigong...

Vooruitgaande naar een paar millennia later in het begin van de 20ste eeuw, toen een jonge, briljante natuurkundige genaamd Albert Einstein tot dezelfde conclusie kwam. Einstein was de grondlegger van het Westerse wetenschappelijke principe dat alles in het universum gebaseerd is op de dynamische verhoudingen van energie. Opnieuw, alles is energie. Zoals Einstein ook erkende, energie kan niet gecreëerd worden of vernietigd, maar energie kan wel getransformeerd worden.

Universele Energie

De eeuwenoude Chinese geleerden noemden deze universele energie qi (uitgesproken als “tsjie”). In China werd de studie en het beoefenen van het transformeren van de energie (qi) voor het leven van een leven in optimale gezondheid, welzijn en geluk qigong genoemd. (Qigong heeft ook nog vele andere facetten, maar het is het zelfgenezende aspect waar wij ons op concentreren.)

Traditionele Gedisciplineerde Beoefening

Gedurende duizenden jaren was de uitoefening van qigong een zwaarbewaakt geheim, alleen onthuld aan de uitverkorenen. Zelfs vandaag de dag kunnen de traditionele qigong technieken zeer moeilijk zijn om te leren, waar jaren van rigide, gedisciplineerde oefening voor nodig is om hier bedreven in te worden. Traditionele qigong masters houden nog steeds de meest krachtige qigong technieken voor iedereen achter, behalve voor die paar uitverkorene.

Qigong voor de 21ste Eeuw

Na jaren van toegewijde studie met sommige van de beste qigong masters in zijn thuisland China heeft Qigong Master Chunyi Lin de mysterie, rigide discipline en moeilijkheid weggehaald. Met Spring Forest Qigong heeft hij een techniek ontwikkeld die zo simpel is dat iedereen het kan leren, maar het nog steeds enorm krachtig is. Spring Forest Qigong is een revolutionaire benadering van de eeuwenoude Chinese lessen, aangepast en versterkt voor de 21ste eeuw.

Chunyi Lin brak met deze traditie omdat hij er sterk van overtuigd was dat “Qigong zo’n krachtig middel voor genezing is dat de hele wereld hierover hoort te weten en ervan moet profiteren.” Qigong wordt inderdaad de meest krachtige healing techniek genoemd die de wereld ooit gekend heeft.

Een Geboren Healer

Met een mastergraad in holistische genezing, Chunyi Lin is een gecertificeerde Internationale Qigong Master en de oprichter en schepper van Spring Forest Qigong. Hij heeft zijn technieken onderwezen aan meer dan 120.000 mensen door middel van cursussen en thuis-studies. Hij is ook de directeur van het Spring Forest Centrum in Eden Prairie, Minnesota, waar hij jaarlijks hulp biedt aan meer dan 13.000 mensen van over de hele wereld. Hij is een frequent keynote-spreker op medische conferenties en is coauteur van een #1 Amazon.com bestseller, Born A Healer. Chunyi is  lid van Jack Canfield’s Transformational Leadership Council. Lees hier meer over op www.SpringForestQigong.com.

Chunyi Lin heeft zijn leven gewijd aan het delen van deze boodschap van hoop, genezing en geluk met de wereld. Hij leeft naar wat hij onderwijst met zijn hart, dat gevuld is met vreugde en onvoorwaardelijke liefde voor een ieder van ons, elke dag opnieuw. Zijn visie is “een healer in elke familie en een wereld zonder pijn en lijden”.


QIGONG ALS EEN LEVENSSTIJL, BEKIJK CHUNYI IN DE ONDERSTAANDE BEKNOPTE VIDEOS!

[videohub cid=3056 width="929px" height="1161px"]

 


Bel je ons liever? Dat kan ook!