klik hier voor meer info

Level One: Qi Activation...

De diepe wortels maken het uniek. Spring Forest Qigong Level One - Qi Activation is geen standaard Qigong les. Het is veeleer een uitgebreide training die de oude wetenschap van Qigong volledig omvat, die je stevig in die traditie verankert en je tegelijkertijd helpt het mysterie en de geheimen van Qigong Healing te begrijpen.

Deze (online) Qigong training is gekwalificeerd als de "in-person" vereiste voor Energy Healing International Qigong Certificering.


DE OUDE WETENSCHAP VAN QIGONG

Qigong betekent "werken met Qi" (algemeen bekend als energie). Het is een wetenschap van het gebruik van de adem, lichaam, geest en geluid om een perfecte gezondheid te bereiken en te behouden.


AUTHENTIEKE QIGONG UITGEBREIDE TRAINING

De diepe wortels maken het uniek. Spring Forest Qigong Level One - Qi Activation is geen standaard Qigong les. Het is een uitgebreide training die de eeuwenoude wetenschap van Qigong volledig omvat. Deze training plaatst je stevig in die traditie en helpt je het mysterie en de geheimen van Qigong Healing te begrijpen.

HOOGTEPUNTEN VAN DE TRAINING


  • Gebruik en stuur je Qi met Qigong.
  • Wat is Leegte? Hoe je voor te bereiden om de Leegte binnen te gaan.
  • Hoe je te verbinden met een grotere energie dan je eigen energie en hoe deze aan te boren.
  • Vijf Elementen Qigong en de helende wijsheid ervan als de Fysieke Bewegingen.
  • Kleine Universum Meditatie als de Interne Verfijning.
  • Ervaar de krachtige combinatie van Qi & Yi.
  • Hoe adem, geluid, bewegingen en geest te betrekken in Qigong beoefening.
  • De Yin en Yang van Qigong.
  • Qigong helende principes, zoals Qi blokkades en hoe ze ontstaan.
  • Plus, een speciale bonus... Zwaardvingers, een Qigong helende techniek om jezelf en anderen te helpen helen.

DE ESSENTIE VAN QIGONG.

Onze Qi Activatie training helpt je een solide Qigong basis te leggen voor genezing, ontwaken en latere vooruitgang in je Qigong beoefening. Gemaakt door International Qigong Master Chunyi Lin, een man geliefd om zijn eenvoud en bekend om zijn helende vermogen, Spring Forest Qigong Level One - Qi Activation put uit het beste van de meest oude praktijken, verfijnt ze tot hun essentie en deelt het allemaal met je in een taal die iedereen kan begrijpen.

JE QIGONG-KENNIS UITBREIDEN

Stel je voor... beter bewegen, beter ademen en minder fysieke en emotionele pijn. Stel je voor dat je je gewoon weer goed voelt! Je hebt geen eerdere Qigong ervaring nodig om aan deze training deel te nemen. Begin je Qigong training goed door stap voor stap te leren van een getrainde Teacher en pluk de vruchten van Qigong wijsheid voor genezing en ontwaken.

.

Recommended Resources