Category Archives for "Blog"

YOU CAN PUT HTML HERE AS WELL FOR CONTENT

januari 16, 2018

Yin-Yang water als medicijn.

Wat is Yin-Yang Water? 

Yin-Yang water is een gebalanceerd water dat van oudsher door Daoist monniken dagelijks gedronken om o.a. hun energy te verbeteren. Ook wel aangeduid als Daoist medicijn water.

  • het ondersteund de energie in het lichaam
  • ondersteund het spijsverteringssysteem
  • indien een persoon de diaree het of verstopping in de darmen, kan Yin-Yang water helpen

Yin-Yang water plus honing is bijzonder goed om te ontgiften. In China wordt honing als medicijn gezien.

Bijen bezoeken miljoenen bloemen om een pond honing te produceren. Honing wordt daarom als krachtige kruiden medicijn gezien. 

Hoe maak ik het?

Neem een glas vul deze voor de helft met water (kamer temperatuur), spa water of uit de kraan en mix de ander helft met gekookt water. Drink het water als het nog warm is.

Als je honing lekker vindt mix dan 1 tot 2 theelepels honing in de Yin-Yang water en drink het wanneer het nog steeds warm is.

Voor meer informatie neem contact op met Marcelle Visser

april 29, 2016

Zelf helend vermogen met Qigong

Een Qiful Life staat voor een holistische aanpak voor welzijn en welbevinden.  Naast het in balans brengen van je energie met de eenvoudige Qigong oefeningen is het ook van belang om inname van voedingstoffen te overwegen die dit versterken.

In onderstaande video's vindt je een overzicht waarin Master Chunyi Lin e.e.a. uiteenzet met betrekking tot de achtergrond van het ontstaan van Qigong en ​wat je zelf kunt doen om je balans te (her) vinden.


[videohub cid=3056 width="902px" height="1181px"]
september 19, 2015

Marcelle verrast Kevin’s moeder met…

In de uitzending bij Trips and Travel demonstreert Marcelle een Energie In Balans met Qigong sessie en hoe dit Trudy, de moeder van Kevin, verlichting in haar knie brengt.
Als jij ook een Energie In Balans kennismaking wilt en ervaren  wat Trudy ervaart maak dan een afspraak met Marcelle hier.
Wil jij leren hoe je dit zelf kunt toepassen kijk dan hier voor de speciale 3 daagse cursus die Marcelle geeft.