"Vanaf het eerste moment dat ik Spring Forest Qigong, heb ervaren, was mijn focus erop gericht, om voor velen de mogelijkheid te creëren om
deze eenvoudige en krachtige vorm van Qigong
te mogen ervaren en te zelf te leren." ~ Marcelle

Marcelle Visser, Spring Forest Qigong Master

Marcelle is een Holistisch Energy Healer, met meer dan 20 jaar ervaring in diverse Holistische Energy Methodes. Zij is een leraar, coach, (tekst/lied) schrijfster en spreker.

In het verleden heeft Marcelle op hoog niveau gevoetbald en 5 landstitels behaald. Het coachen van jonge voetbal talenten, zowel jongens als meisjes, was tevens een passie.

Na 25 jaar in diverse leiding gevende functies in het bedrijfsleven te hebben gewerkt, is Marcelle in 2007 volledig voor een Holistische carriere gegaan, waarbij Spring Forest Qigong op haar pad kwam.

Gedurende 2 jaar heeft zij een intensieve studie gevolgd bij Master Chunyi Lin in Amerika en daarnaast vooral dagelijks veel oefenen en ervaren!

In 2009 is Marcelle door Master Chunyi Lin gecertificeerd als Spring Forest Qigong Master Healer en Instructeur voor de workshops Level 1 en 2. Marcelle heeft inmiddels ruim 100 workshops gegeven, liefdevol, met passie en humor!.

In 2010 heeft Marcelle meegewerkt aan de Nederlandse vertaling van het boek “Born a Healer” (bestseller in Amerika), wat door uitgeverij Akasha is uitgegeven als “Spring Forest Qigong - Ik ben als healer geboren”.

De focus was vanaf het eerste moment dat zij met Spring Forest Qigong in contact kwam, om Spring Forest Qigong te introduceren in Nederland en Europa. De uitnodigingen voor Master Chunyi Lin om naar Europa te komen zijn sinds 2011 gehonoreerd, zodat er sinds die tijd een jaarlijks evenement plaats vindt in Europa, wat georganiseerd is en wordt door Marcelle (Total into Well-being).

In 2012 heeft Marcelle van Master Chunyi Lin een Internationale Onderscheiding ontvangen voor getoond leiderschap en promotie voor Spring Forest Qigong in Europa.

In de zomer van 2015 is Marcelle op uitnodiging van Master Chunyi Lin een aantal dagen werkzaam geweest in het Spring Forest Qigong Wellness Center in Eden Prairie in Amerika en is zij tijdens haar verblijf door Master Chunyi Lin benoemd tot Qigong Master.

In november 2015 heeft Marcelle de eerste officiele Spring Forest Qigong certificering voor Master Healers en Instructeurs georganiseerd in Europa. Zij was de mede co-Master instructor, samen met Qigong Master Jaci Gran. Hierbij zijn de eerste 21 Master Healers en 11 instructeurs voor Europa gecertificeerd.

In mei 2017 tijdens de Master's of Qi conference in Minnesota, waar Marcelle tevens keynote spreker was, werd zij samen met vijf andere Qigong Masters, benoemd tot Qigong Master Teacher door Master Chunyi Lin.

Marcelle heeft zich door de jaren heen ook op specifieke gebieden georiënteerd, zoals sport blessures, Burn-out, depressiviteit, examen- en concentratie begeleiding, coaching/begeleiding bij ernstige aandoeningen, Parkinson.

Een afspraak maken met Marcelle?
Vanuit heel Europa komt men naar het Total into Well-being Center in Kwadijk (Noord-Holland), voor workshops of Energie InBalans coaching sessies en of volgen van workshops. De Energie InBalans coaching sessies kunnen ook op afstand plaats vinden, online of via de telefoon.

Energie InBalans kun je zelf leren?
Marcelle introduceert in het kort hoe je energie kunt gebruiken om je balans te hervinden...

Bel je ons liever? Dat kan ook!