december 9

Unieke “Qigong Gathering”

Newsletter

0  comments

Join The Total into Well-being met Spring Forest Qigong Community Gathering! 

Sinds 2010 heeft Master Chunyi Lin, in samenwerking met Total into Well-being met Spring Forest Qigong, jaarlijks een bezoek gebracht aan het v.d. Valk Hotel te Volendam. Deelnemers uit 14 landen wisten elk jaar weer de weg te vinden, om samen te komen, om van Master Chunyi Lin en van elkaar te leren.

In 2019 heeft er geen activiteit plaats gevonden en we hebben veel reacties gehad met de vraag of we als Total into Well-being een samenkomst kunnen organiseren, ook als Master Chunyi Lin daar niet “live” bij aanwezig is.
Hieruit ontstaat de 'Total into Well-being Community Gathering'

We komen samen om de liefdevolle energie te delen, van elkaar te leren, onze ervaringen te delen en nieuwe mensen te ontmoeten. Het bij elkaar zijn, dat is wat voor velen zo waardevol is en we willen graag aan die vraag voor een samenkomst voldoen! Total into Well-being – “Qigong Gathering”.
Wie mogen we op het podium verwachten?
Marcelle Visser, Qigong Master, MAster Healer en Certified Instructor.  Joanna Blanker, Holistic Wellness trainer, coach  en chef.

Zij zijn allen al jaren actief met Spring Forest Qigong en coaching en vinden het fantastisch om dit evenement hun ervaringen met jullie te delen!!

Voorafgaand aan de “Gathering” staat een Level 3 gepland, die in het Engels wordt gegeven, gezien het feit dat deelnemers uit diverse Europese landen zullen deelnemen.

Wil je op de hoogte gehouden worden?  Neem contact met ons op.

About the author 

M Visser

You may also like

SFQ Level 3 nu ook in Europa!

SFQ Level 3 nu ook in Europa!

Europa is erbij in Minnesota!

Europa is erbij in Minnesota!

Yin-Yang water als medicijn.

Yin-Yang water als medicijn.
{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}

Subscribe to our newsletter now!